Κύπελλο Ολλανδίας : Δύσκολη πρόκριση για την Αϊντχόφεν (2-1)

Κύπελλο Ολλανδίας : Δύσκολη πρόκριση για την Αϊντχόφεν (2-1)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Ντε Γκράαφτσαπ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στον 3ο γύρο του κυπέλλου Ολλανδίας. ​

Την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης η Αϊντχόφεν.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Ντε Γκράαφτσαπ, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με την Αϊντχόφεν να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις στα καρέ της Ντε Γκράαφτσαπ.

Στο 29’ μάλιστα δέχθηκε γκολ από τον Χούιζεν, αλλά για καλή της τύχη το τέρμα των γηπεδούχων ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι το παιχνίδι έγινε χωρίς VAR, με τον βοηθό να παίρνει πάνω του τη φάση και να ακυρώνει το γκολ που πέτυχε ο Χούιζεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αϊντχόφεν βελτιώθηκε και στο 56’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μαξ. Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έβαλε σε ρόλο οδηγού την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν την ισοφάριση. Στο 80’ μάλιστα η αντίπαλος του Ολυμπιακού σκόραρε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, με τον Μαλέν.

Ο 21χρονος επιθετικός με εξαιρετικό σόλο και φανταστικό σουτ από μακριά έκανε το 2-0 και έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα της Ντε Γκράαφτσαπ, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Χίντερινκ στο 89’.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ