Η transfer-list της Άντερλεχτ και ο Βράνιες

Η transfer-list της Άντερλεχτ και ο Βράνιες

Ο Βόσνιος στόπερ δεν είναι ο μόνος ανεπιθύμητος ποδοσφαιριστής στις Βρυξέλλες.

Ο Όγκνιεν Βράνιες θέλει να φύγει, η Άντερλεχτ θέλει να τον διώξει. Κοινή επιθυμία, αλλά μεσολαβούν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που ο Βόσνιος θέλει να εισπράξει και η βελγική ομάδα να εξοικονομήσει. Πάντως, μέχρι την επίτευξη συμβιβασμού, ο Βράνιες τοποθετήθηκε επίσημα στην transfer-list.

Ο 32χρονος αμυντικός δεν νιώθει μοναξιά σε αυτή τη λίστα. Μαζί του συμπεριλήφθηκαν οι Πίτερ Ζούλι, Μπουμπκάρ Σανέχ, Ζακαρία Μπακάλι, Αντόνιο Μίλιτς και Ισάκ Κιες Θελίν. Όλοι ανεπιθύμητοι για τους άνθρωπος της Άντερλεχτ.

Βέβαια, όπως εύστοχα καταγράφει ο βελγικός Τύπος, το πρόβλημα δεν λύνεται με τη δημιουργία της transfer-list. Ο αθλητικός διευθυντής Πίτερ Βέρμπεκε θα πάρει άδεια από τη διοίκηση για μεταγραφές μόνο εάν αποκομίσει κέρδη από τους έξι παίκτες. Αλλά δεν το πετυχαίνει, αφού κανείς αγοράζει κάτι που μπορεί να αποκτήσει δωρεάν.

Όσο για τον Βράνιες; Τα βελγικά ρεπορτάζ επιμένουν ότι ο Βόσνιος κοιτάζει προς την Ελλάδα και περιμένει το τηλεφώνημα του Ίλια Ίβιτς. Αλλά δύσκολα θα το δεχτεί, αφού και ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής δεν θα πληρώσει για τα δικαιώματα του έμπειρου στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ