Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη και επικράτησε της Έβερτον 2-0 αποκλείοντας τη από τη συνέχεια του θεσμού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και φρόντισε να το δείξει στην Έβερτον της οποίας επικράτησε με σκορ 2-0 περνώντας στα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καθάρισε το παιχνίδι στο τέλος, με τον Έντινσον Καβάνι να ξεκλειδώνει την άμυνα των «ζαχαρωτών» στο 88′ και τον Μαρσιάλ να καθαρίζει την αναμέτρηση με γκολ στο 90’+6.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν καλύτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να διασπάσουν την άμυνα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Τα λεπτά περνούσαν και δεν φαινόταν να αλλάζει κάτι. Μέχρι που ήρθε ο Έντινσον Καβάνι να δώσει τη λύση στο 88′.

Στη συνέχεια όπως ήταν λογικό η Έβερτον βγήκε μπροστά για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Αντί αυτού η Γιουνάιτεντ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Μαρσιάλ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων καθαρίζοντας το ματς και την πρόκριση.

Εβερτον: Όλσεν, Κόλμαν, Γέρι Μίνα, Κιν, Γκόντφρεϊ, Ντουκουρέ, Αντρέ Γκόμες (58′ Ντέιβις), Ιβόμπι, Σίγκουρντσον, Ριτσάρλισον (56′ Μπερνάρντ), Κάλβερτ-Λιούιν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Τουανζέμπε, Μπαϊγί, Μαγκουάιρ, Άλεξ Τέλες (84′ Λουκ Σο), Πογκμπά, Μάτιτς, Γκρίνγουντ (67′ Ράσφορντ), Μπρούνο Φερνάντες, Φαν Ντε Μπέεκ (67′ Μαρσιάλ), Καβάνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ