Λιντς Γιουνάιτεντ : Απέλυσε τον Κρίστιανσεν

Λιντς Γιουνάιτεντ : Απέλυσε τον Κρίστιανσεν

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λιντς Γιουνάιτεντ, καθώς απέλυσε τον Τόμας Κρίστιανσεν.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ απέλυσε τον προπονητή της, Τόμας Κρίστιανσεν, χθες Κυριακή 4/2, με τον Δανό τεχνικό να πιστώνεται τα επτά σερί ματς της αγγλικής ομάδας χωρίς νίκη.

Η Λιντς πλέον, βρίσκεται σε αναζήτηση του δέκατου προπονητή τα τελευταία έξι χρόνια, θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της τη φετινή σεζόν στην Championship. Τη δεδομένη στιγμή είναι στη 10η θέση με 44 βαθμούς, ούσα στο -7 από την τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου στην Premier League.

Ο Κρίστιανσεν παίρνει μερίδιο ευθύνης και για τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας από την Νιούπορτ Κάουντι, ομάδα 4ης κατηγορίας. Η επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του αγγλικού συλλόγου με τον Κρίστιανσεν ήρθε μια μέρα μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Κάρντιφ με 4-1.

«Η Λιντς Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει ότι ο προπονητής της, Τόμας Κρίστιανσεν αποτελεί παρελθόν από την ομάδα», ανέφερε άνθρωπος της ομάδας. «Ο πρόεδρος, Αντρέα Ραντιτζιάνι και οι υπόλοιποι διοικούντες θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Τόμας και τους συνεργάτες του για τη σκληρή δουλειά τους τελευταίους οκτώ μήνες. Ο σύλλογος δεν θα κάνει άλλο σχόλιο για την ώρα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ