Κασάνο : «Είναι ηλίθιο να παίζεις στην Κίνα»

Κασάνο : «Είναι ηλίθιο να παίζεις στην Κίνα»

Ο Αντόνιο Κασάνο μίλησε για το φαινόμενο των μεταγραφών στην Κίνα, και χαρακτήρισε ηλίθιους τους παίκτες που επιλέγουν να κάνουν αυτή τη κίνηση.

Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που επιλέγουν να αφήσουν την Ευρώπη για την Κίνα, με σκοπό μια καλύτερη οικονομικά πρόταση. Ο Ιταλός επιθετικός, Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος είναι αντίθετος με όσους επιλέγουν την Κίνα για να αγωνιστούν μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα δίνοντας ιδιαίτερη απάντηση

«Είναι ηλίθιο. Για μένα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Οποίος, όμως, πηγαίνει να αγωνιστεί στην Κίνα πρέπει να παραδεχτεί πως το κάνει για τα χρήματα», ανέφερε στην Corriere della Sera.

Επιπλέον, ο ίδιος ρωτήθηκε αν είχε ποτέ του πρόταση από κινέζικη ομάδα: «Δεν θυμάμαι καν το όνομα της ομάδας που μου είχε κάνει πρόταση».

Όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ανέφερε πως το μόνο που δεν τον νοιάζει είναι τα χρήματα. «Αν βρω κάποια καλή προοπτική θα είμαι έτοιμος. Θα υπογράψω δωρεάν, δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, έχω κερδίσει αρκετά».

Ο Κασάνο είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Βερόνα. Στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει φορέσει τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ