Ντε Μος : «Πολύ επικίνδυνη στα νοκ-άουτ η Αϊντχόφεν, ηγέτης ο Σανγκαρέ»

Ντε Μος : «Πολύ επικίνδυνη στα νοκ-άουτ η Αϊντχόφεν, ηγέτης ο Σανγκαρέ»

Ο Ολλανδός τεχνικός, που είχε περάσει και από την Ελλάδα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

Ως μια ευέλικτη ομάδα, που μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες του εκάστοτε αγώνα και να αποδώσει εξαιρετικά τόσο στην αντεπίθεση όσο και σε κοντρόλ παιχνίδι χαρακτήρισε την Αϊντχόφεν ο Ααντ Ντε Μος.

Ο 73χρονος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League και αποθέωσε τον Ιμπραχίμ Σανγκαρέ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντε Μος πέρασε από την Ελλάδα τη σεζόν 2009/2010 ως προπονητής της Καβάλας, ενώ τη διετία 1993-1995 είχε καθίσει στον πάγκο της Αϊντχόφεν.

«Πιστεύω ότι η Αϊντχόφεν θα φτάσει πολύ μακριά φέτος στην Ευρώπη. Εχει ό,τι χρειάζεται για να τα πάει καλά στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Μπορεί να παίξει πολύ καλά στην κόντρα, γεγονός που θα την βοηθήσει στα εκτός έδρας. Επίσης, είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και αυτό θα την βοηθήσει στα εντός έδρας. Είναι μια ευέλικτη ομάδα, που μπορεί να τα πάει εξαιρετικά στα νοκ άουτ και να φτάσει μακριά στη φετινή διοργάνωση», είπε για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής αποθέωσε τον Ιμπραχίμ Σανγκαρέ, τον οποίο θεωρεί ως την καλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της Αϊντχόφεν. «Ο Σανγκαρέ είναι βασικός και αναντικατάστατος. Είναι στη μεσαία γραμμή και από εκεί ξεκινούν όλα. Είναι ένας παίκτης που βοηθάει πολύ στο παιχνίδι της Αϊντχόφεν. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Για μένα είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ