Παρελθόν ο Λέκο, σύντομα νέος προπονητής για τον Λαμκέλ Ζε

Παρελθόν ο Λέκο, σύντομα νέος προπονητής για τον Λαμκέλ Ζε

Η Αντβέρπ επισημοποίησε τη διακοπή της συνεργασίας με τον Κροάτη και οι εξελίξεις επηρεάζουν και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Καμερουνέζο εξτρέμ.

Νέο προπονητή θα έχει σε λίγες μέρες ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε στην Αντβέρπ. Η βελγική ομάδα επισημοποίησε με ανακοίνωση της την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας της με τον Ιβάν Λέκο, ο οποίος αναχωρεί άμεσα για την Κίνα, όπου θα αναλάβει την Σανγκάι SIPG.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αντβέρπ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τον πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας της με τον προπονητή Ιβάν Λέκο, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η διοίκηση εργάζεται αυτή τη στιγμή για να προσλάβει τον αντικαταστάτη του το συντομότερο δυνατό».

Η επικείμενη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Αντβέρπ είναι πιθανό να επηρεάσει τη μεταχείριση του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε. Ο Λέκο είχε υποβιβάσει τον Καμερουνέζο εξτρέμ στη δεύτερη ομάδα, για να τον τιμωρήσει για τα παραπτώματα του και δεν τον υπολόγιζε.

Ο νέος προπονητής ίσως να επαναξιολογήσει το δυναμικό ή να έχει άλλη άποψη συγκεκριμένα για τον Λαμκέλ Ζε. Ενδέχεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να περιμένει τις εξελίξεις, προτού αποφασίσει να πάρει μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ