Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ

Ο Μπρούνο Γκασπάρ δεν... χωρά στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ και το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, όντας δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τον Αύγουστο του 2020 όμως έληξε ο δανεισμός του στους «ερυθρόλευκους» και επέστρεψε στην πορτογαλική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, ωστόσο, δεν έχει βρει θέση βασικού. Για την ακρίβεια, από τη στιγμή που έπεστρεψε στην πατρίδα του, δεν έχει αγωνιστεί καθόλου! Ο προπονητής του συλλόγου, Ρούμπεν Αμορίμ, δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, αφήνοντάς τον συνεχώς εκτός αποστολής και όλα δείχνουν πως σύντομα ο Γκασπάρ θα μείνει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ.

Το συμβόλαιο του Γκασπάρ με την ομάδα του λήγει το καλοκαίρι του 2023 και σύμφωνα με ρεπορτάζ της «O’ Jogo» οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη ενός κοινού επωφελούς διαζυγίου μόνο εύκολες δεν είναι. Από τη μία ο 27χρονος μπακ θέλει να πληρωθεί όλα τα λεφτά του συμβολαίου του, μέχρι τη λήξη του, αλλά η Σπόρτινγκ δεν συμφωνεί σε αυτό.

Ο Γκασπάρ αμείβεται με 1,4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και τα «λιοντάρια» επιθυμούν τη διακοπή της χρηματοδότησης με τη διακοπή του συμβολαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ