Τότεναμ – Μπρέντφορντ 2-0 (vid)

Τότεναμ – Μπρέντφορντ 2-0 (vid)

Η Τότεναμ επικράτησε με 2-0 της Μπρέντφορντ στο «Hotspur Stadium» και πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, περιμένοντας μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στη Μπρέντφορντ (ομάδα της Championship), παίρνοντας τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, εκεί όπου περιμένει μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μουρίνιο δεν προχώρησε σε αλλαγές και είδε την ομάδα του να παίρνει το προβάδισμα μόλις στο 12′ με τον Ρεγκιλόν να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Σισοκό με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν ευκαιρία με τον Σον στο 15′, ενώ ο Γιορίς μπλόκαρε το σουτ του Τόνεϊ στο 35′. Η Μπρέντφορντ προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος και μάλιστα σκόραρε στο 63′ με τον Τόνεϊ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Τότεναμ «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση με τον Σον να βγαίνει απέναντι στον Ράγια και με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς ο Ντασίλβα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Ρεγκιλόν (71’ Ντέιβις), Ντάιερ, Σάντσεθ, Σισοκό, Χόιμπιεργκ (89’ Τανγκανγκά), Εντομπελέ, Λούκας Μόουρα (71’ Γουίνκς), Σον (89’ Βινίσιους), Κέιν

Μπρέντφορντ: Ράγια, Ντάλσγκααρντ, Χένρι, Σόρενσεν, Πίνοκ, Κανός (74’ Φοσού), Γένσεν, Γιάνελτ (74’ Μαρκόνδες), Τόνεϊ, Ντασίλβα, Εμπεουμό (81’ Φορς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ