Σοσό – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4

Σοσό – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4

Όχι μόνο δημιουργεί, αλλά ενίοτε και σκοράρει. Ο Άνχελ Ντι Μαρία είχε κέφια και σημείωσε τρία γκολ στην εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-1 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Σοσό για το Κύπελλο.

Εύκολο έργο είχε η Παρί Σεν Ζερμέν στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σόσο για το Κύπελλο με τους Παριζιάνους να επικρατούν με σκορ 4-1 και να παίρνουν έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σημείωσε τρία γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα του να πάρει το «εισιτήριο».

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ντι Μαρία. Όμως, δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού στο 13′ ο Μαρτίν παραβίασε την εστία του Τραπ και έφερε το ματς στα ίσα.

Αλλά είπαμε. Η βραδιά ανήκε στον Ντι Μαρία. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δημιούργησε το δεύτερο γκολ της Παρί με τον Καβάνι στο 27′ να «γράφει» το 2-1. Τα πράγματα πήραν το δρόμο τους στο 58′ όταν ο Ντι Μαρία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει εκ νέου στο 62′ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 90′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τραπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ