Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης 2-2, παρ. 4-2 (vid)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης 2-2, παρ. 4-2 (vid)

Η πρόκριση είχε αρχίσει να... πρασινίζει με την Βέρντερ να προηγείται με 2-0, αλλά να λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, Γιούλιαν Μπραντ που έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Στην παράταση, η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου επιβλήθηκε 4-2 και ήταν εκείνη που πανηγύρισε τελικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλο

Η Βέρντερ Βρέμης ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα καθώς ήδη από τα πρώτα 10 λεπτά είχε αέρα δύο τερμάτων και η Λεβερκούζεν έψαχνε τρόπο να της περάσει… ο πονοκέφαλος. Η ασπιρίνη της ήταν ο Γιούλιαν Μπραντ ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα, διαμόρφωσε το 2-2 της κανονικής διάρκειας του αγώνα και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ανέλαβαν οι Μπελαραμπί και Χάβερτς. Το τελικό 4-2 έστειλε την Λεβερκούζεν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και την Βέρντερ σπίτι της.

Πιο αναλυτικά, στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης ο Μαξ Κρουζέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους από το σημείο του πέναλτι. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Άρον Γιόχανσον έκανε το 2-0 και οι γηπεδούχοι τα… χρειάστηκαν. Τίποτα δεν είχε τελειώσει όμως στην υπό χιονόπτωση BayArena. Ο Γιούλιαν Μπραντ είχε τη λύση, σκόραρε δις (31′, 55′), τη δεύτερη με εντυπωσιακό μακρινό σουτ και έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Μέχρι την ολοκλήρωση του 90λεπτου, οι δύο ομάδες φάνηκαν να συμβιβάζονται με την ιδέα της παράτασης, κρατώντας μάλιστα και μερικά από τα χαρτιά τους στον πάγκο. Το πρώτο ημίχρονο έληξε και πάλι στο 2-2 και έπρεπε να φτάσει το τελευταίο δεκάλεπτο για να αλλάξει το σκορ. Στο 111′ ο Καρίμ Μπελαραμπί έκανε το 3-2, δύο λεπτά αργότερα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Παναγιώτης Ρέτσος και στο 118′ ο 18χρονος Κάι Χάβερτς σκόραρε για το τελικό 4-2! Έτσι η Λεβερκούζεν πήρε το εισιτήριο για την φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου Γερμανίας.

Байер Леверкузен – Вердер Бремен. Обзор матча. Кубок Германии, 1/4 финала от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ