Κύπελλο Ιταλίας: Προκρίθηκε στα πέναλτι η Μίλαν (0-0 κ.α, 5-4 πεν.)

Κύπελλο Ιταλίας: Προκρίθηκε στα πέναλτι η Μίλαν (0-0 κ.α, 5-4 πεν.)

Η αναμέτρηση της Μίλαν με την Τορίνο οδηγήθηκε στα πέναλτι (5-4) μετά το 0-0 στα 120', με τους ροσονέρι να παίρνουν την πρόκριση.

Δύσκολη αποδείχθηκε η αποστολή της Μίλαν κόντρα στην Τορίνο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, με τους ροσονέρι να παίρνουν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-4, μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο και σε συνδυασμό με τις αρκετές αλλαγές που είχε κάνει στην αρχική ενδεκάδα ο Στέφανο Πιόλι, η Μίλαν δεν μπορούσε να βρει ρυθμό για να απειλήσει. Φυσικά σε αυτό βοήθησε και η καλή ανασταλτική λειτουργία της Τορίνο.

Στη μεγαλύτερη ευκαιρία των «ροσονέρι» στο 58’ ο Ντιόγκο πάτησε περιοχή, αλλά είδε την προσπάθεια του να σταματά στο δοκάρι, με τους «γκρανάτα» να βλέπουν την τύχη να τους χαμογελά στο συγκεκριμένο σημείο.

Τελικά το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ούτε εκεί άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές του στα πέναλτι. Στη «ρώσικη ρουλέτα» οι Μιλανέζοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ