Γουίγκαν : Πωλείται σε Κινέζους

Γουίγκαν : Πωλείται σε Κινέζους

Οι Κινέζοι επιχειρηματίες κάνουν νέα επένδυση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς φαίνεται πως είναι έτοιμοι να αγοράσουν την αγγλική Γουίγκαν Αθλέτικ.

Καλά κρατεί η ύπαρξη των Κινέζων επιχειρηματιών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μιας και μετά την αγορά της Μίλαν, της Αστον Βίλα, της Γουλβς, της Ίντερ, της Γουέστ Μπρομ και της αυστραλιανής Νιούκαστλ Τζετς, μια ακόμη ομάδα είναι στη λίστα οικονομικών παρογόντων της ασιατικής χώρας. Μια ομάδα, μάλιστα, της τρίτης κατηγορίας (πλέον) του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τη Γουίγκαν, για την οποία, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, επιχειρηματικός κολοσσός του Χονγκ Κονγκ ενδιαφέρεται για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών. Οι Κινέζοι έχουν γνωστοποιήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες τις προθέσεις τους στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ντέιβ Γουίλαν, ο οποίος έχει φανεί κατά το παρελθόν ανοιχτός σε ανάλογες συζητήσεις.

Η εταιρία «International Entertainment Corporation» (IEC), ανακοίνωσε πως άρχισαν οι επαφές με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και υπάρχει προθεσμία έως τις 14 του μηνός για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών, αντί 140 εκατ. λιρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ