Επίσημο : Δανεικός στη Ριέκα ο Λέοβατς

Επίσημο : Δανεικός στη Ριέκα ο Λέοβατς

Την απόκτηση του Μαρίν Λέοβατς ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η Ριέκα, η οποία διατηρεί και οψιόν αγοράς για τον Κροάτη αμυντικό. 

Στη Ριέκα, όπως άλλωστε αναμενόταν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαρίν Λέοβατς, επιστρέφοντας στην ομάδα που αγωνίστηκε για ενάμισι χρόνο.

Ο Κροατικός σύλλογος επισημοποίησε τη συμφωνία του με το Δικέφαλο του Βορρά για τον 29χρονο αμυντικό, τον οποίο απέκτησε δανεικό για έξι μήνες, διατηρώντας ωστόσο οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

«Πρώτα απ’όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδα, Νταμίρ Μίσκοβιτς και τον προπονητή Ματίας Κεκ. Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω για το θερμό καλωσόρισμα. Ένιωσα σαν να μην έφυγα ποτέ από την Ριέκα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

«Εδώ πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Όταν ήμουν στην Ριέκα μου έλειψε ένας τίτλος, ελπίζω την φετινή σεζόν να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Λέοβατς το καλοκαίρι του 2015 έναντι 1.300.000 ευρώ, με τον Κροάτη μπακ να φορά συνολικά 93 φορές την ασπρόμαυρη φανέλα, στις οποίες σημείωσε τέσσερα γκολ και μοίρασε δέκα ασίστ.

https://twitter.com/NKRijeka/status/961966921787826176

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ