H Αμιέν ακόμα προσπαθεί να πουλήσει τον Μεντόζα

H Αμιέν ακόμα προσπαθεί να πουλήσει τον Μεντόζα

Η γαλλική ομάδα ψάχνεται σε αγορές που δεν έχουν κλείσει, γιατί να μην χάσει χωρίς όφελος τον Κολομβιανό εξτρέμ.

Συνεχίζει την προσπάθεια της να πουλήσει τον Στίβεν Μεντόζα η Αμιέν, εστιάζοντας σε αγορές που οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει, όπως στη ρωσική που έχει περιθώριο ως τις 25 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, ο προπονητής της Αμιέν, Οσβάλντ Τανσό, εξήγησε ότι δεν έχει ενημέρωση από τη διοίκηση αν μπορεί να χρησιμοποιεί τον Κολομβιανό εξτρέμ:

«Πρέπει να δω τον πρόεδρο και να με ενημερώσει τι θα κάνουμε. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει παντού, υπάρχουν ακόμα ανοιχτές αγοράς. Το πλάνο της ομάδας ήταν να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή. Από ένα σημείο και μετά πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε μαζί του και η διοίκηση θα δώσει την απάντηση.

Για μένα, εφόσον ο Μεντόζα ανήκει στο ρόστερ μας και έχω το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσω, θα τον υπολογίζω. Αλλά εάν η διοίκηση μου ζητήσει να μην το κάνω, θα το σεβαστώ.

Η διοίκηση με τον Μεντόζα ας βρουν την κατάλληλη λύση. Ο Μεντόζα ο οποίος είναι συγκεντρωμένος και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι πολύτιμη μονάδα».

Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθεια του να αποκτήσει τον Μεντόζα τη Δευτέρα, δεν τα κατάφερε, όμως ο Ντρεοσί παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή εν όψει του καλοκαιριού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ