Ολυμπιακός : Γκολ και ασίστ ο Τσούμιτς (vid)

Ολυμπιακός : Γκολ και ασίστ ο Τσούμιτς (vid)

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που έχει δοθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Σπόρτινγκ Χιχόν, είχε γκολ και ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 4-0 – Χατ-τρικ ο Τζούρτζεβιτς.

Αρωμα… Ολυμπιακού είχε το παιχνίδι της Λεγκρόνες με την Σπόρτινγκ Χιχόν για την 24η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, καθώς οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 4-0, με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς να πετυχαίνει τρία γκολ και τον Νίκολα Τσούμιτς να έχει γκολ και ασίστ.

Ο Τσούμιτς, ο οποίος έχει δοθεί στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του και στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Σέρβου στο πρωτάθλημα, αλλά και το δεύτερο συνολικά με τη φανέλα της Χιχόν. Με τους Ερυθρόλευκους της Ισπανίας έχει 21 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Οσον αφορά στον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε τρία γκολ! Ο 26χρονος, ο οποίος είχε περάσει από τους Πειραιώτες τη σεζόν 2017-2018, έφτασε τα 15 γκολ σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος και ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ!

Δείτε το γκολ του Τσούμιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ