Ζερμέιν Πέναντ : «Είναι αστείο να ισχυρίζονται ότι είμαι πορνοστάρ»

Ζερμέιν Πέναντ : «Είναι αστείο να ισχυρίζονται ότι είμαι πορνοστάρ»

Έξαλλος με όλους όσους διέδωσαν τη φήμη ότι πλέον είναι πορνοστάρ είναι ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ και Λίβερπουλ, Ζερμέιν Πέναντ, όπως έδειξε και με δηλώσεις του.

Πριν από μερικές μέρες διέρρευσε στο Διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον Ζερμέιν Πέναντ και τη γυναίκα του, Άλις Γκούντγουιν.

Μάλιστα, υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον πρώην παίκτη των Άρσεναλ και Λίβερπουλ να ξεκινάει καριέρα ως πορνοστάρ. Ωστόσο, όλα αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως φρόντισε να επισημάνει με δηλώσεις του ο Πέναντ, ο οποίος θα κινηθεί νομικά μέσα στις επόμενες ημέρες για το εν λόγω θέμα.

«Το να με αποκαλούν κάποιοι πορνοστάρ και να με βάζουν και στο πρωτοσέλιδο είναι πραγματικά αστείο. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι θα το πιστέψουν ότι είμαι πορνοστάρ. Είναι πραγματικά αστείο. Είμαι ένας παντρεμένος άνθρωπος που ζω με τη γυναίκα και την κόρη μου. Αυτό που προβληματίζει εμένα και την Άλις είναι η επίδραση που έχει όλη αυτή η ιστορία σε συγγενείς και φίλους. Οι δικηγόροι μας χειρίζονται ήδη την κατάσταση καθώς αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει», είπε μεταξύ άλλων στη Mirror ο Πέναντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ