«Στη λίστα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος»

«Στη λίστα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που αγωνίζεται στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Στο στόχαστρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Κροατία. Ο 28χρονος αμυντικός τον περασμένο Οκτώβριο μετακόμισε στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο διεθνής άσος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 8 ματς και έχει πετύχει ένα γκολ, με τους ανθρώπους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, ενόψει του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βλέπει με πολύ καλό μάτι την απόκτηση του Κυριάκου, ο οποίος δείχνει να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ τον περασμένο Οκτώβριο τον απέκτησε ως ελεύθερο, με τον 28χρονο να υπογράφει για 1.5 χρόνο στον κροατικό σύλλογο. Τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό αναφέρουν ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενδιαφέρεται για τον συμπατριώτη μας και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Αρκεί βέβαια να μην αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, όπως τα προηγούμενα χρόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ