Χάσι : «Θα ήταν ιδανικό να εργαστώ στο Βέλγιο»

Χάσι : «Θα ήταν ιδανικό να εργαστώ στο Βέλγιο»

Ο Μπεσνίκ Χάσι μίλησε για την προτίμηση που έχει να εργαστεί στο Βέλγιο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει εθνική ομάδα ακόμα.

Ο Μπεσνίκ Χάσι με δηλώσεις του στον βελγικό Τύπο αναφέρθηκε στην προτίμηση που έχει να αναλάβει μια ομάδα στο Βέλγιο για οικογενειακούς κυρίως λόγους, ενώ διευκρίνισε πως δεν ενδιαφέρεται να εργαστεί ως ομοσπονδιακός τεχνικός, διότι είναι ακόμα πολύ νέος.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού παραμένει δίχως ομάδα, όμως δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους με την πρώτη ευκαιρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάσι:

«Έχουν ξεπεραστεί οι τελευταίες εκκρεμότητες που υπήρχαν με τον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Προτιμώ στο Βέλγιο. Θα είναι ιδανική για την σύζυγο και τα τρία παιδιά μας, όμως δεν με πειράζει αν έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό», τόνισε ο Χάσι προσθέτοντας πως δεν τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση να εργαστεί στην εθνική Αλβανία ή Κοσόβου.

«Παραμένω πολύ νέος για να γίνω ομοσπονδιακός τεχνικός. Το να κάθομαι στον πάγκο κάθε τρεις μήνες δεν σημαίνει τίποτα για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ