Παρουσίασε τον Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ (vid)

Παρουσίασε τον Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ (vid)

Η Τράμπζονσπορ παρουσίασε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Τάσο Μπακασέτα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να δηλώνει πολύ χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι εδώ και λίγο καιρό παίκτης της Τράμπζονσπορ, ωστόσο ο τουρκικός σύλλογος παρουσίασε σήμερα (12/2) τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο 27χρονος παίκτης που έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με την ομάδα και τα πηγαίνει εξαιρετικά, στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα διεκδικήσει τίτλους με την Τράμπζονσπορ.

Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα:

«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος μια μεγάλης ομάδας όπως είναι η Τραμπζονσπόρ. Πάντα ήταν όνειρο μου να αγωνιστώ σε σύλλογο που έχει ως στόχο την κατάκτηση τίτλων και τροπαίων. Θα κάνω το παν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Τέλος για τη μεταγραφή μίλησε και ο πρόεδρος της ομάδας, Αχμέτ Αγάογλου, είπε: «Η μεταγραφή του Μπακασέτα ήταν ενδιαφέρουσα. Η θέληση του να αγωνιστεί στην Τραμπζονσπόρ ήταν ο βασικός παράγοντας της υλοποίησης αυτής της μεταγραφής. Τέτοιοι παίκτες είναι πέρα από κάθε μεταγραφικό κόστος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ