Μπακασέτας : «Αφιερώνω τα γκολ στον Θεό και την οικογένεια μου»

Μπακασέτας : «Αφιερώνω τα γκολ στον Θεό και την οικογένεια μου»

Ο Τάσος Μπακασέτας, σε δηλώσεις του, μίλησε για τα γκολ που έχει σημειώσει αναφέροντας πως τα αφιερώνει στον Θεό και την οικογένεια του.

Σε ήρωας της Τράμπζοσπορ έχει εξελιχθεί ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος κατάφερε χθες (13/2) να σκοράρει για τρίτο στη σειρά παιχνίδια, χαρίζοντας τη νίκη (1-0) στην ομάδα του επί της Γκαζιάντεπσπορ, φτάνοντας τα 3 γκολ σε 288 λεπτά, σε 4 αγώνες σε 13 ημέρες.

«Έχω σημειώσει 3 γκολ. Ξεκίνησα πολύ καλά με την ομάδα μου. Όλοι γνωρίζουν, οι αρχές είναι σημαντικές σε μία μεγάλη ομάδα. Το πιο σημαντικό όμως, είναι η Τράμπζοσπορ κερδίζει το ένα μετά το άλλο παιχνίδι. Προσβλέπουμε στο μέλλον με περισσότερη ελπίδα», τόνισε ο Έλληνας παίκτης.

«Όλα τα γκολ είναι αφιερωμένα στον Θεό. Είναι αυτός που μου δίνει υγεία. Όπως επίσης στην οικογένειά μου, που είναι πάντα μαζί μου », πρόσθεσε.

Ο Μπακασέτας, τον οποίο η Τράμπζοσπορ απέκτησε από την Αλάνιασπορ αντί 3 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έφτασε στη Τραπεζούντα το πρωί του Σαββάτου (30.1), δύο ημέρες πριν από το τέλος των μεταγραφών, έπαιξε τον πρώτο του αγώνα εναντίον της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, περνώντας σαν αλλαγή (62’ αντί του Οζντεμίρ).

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, στον αγώνα με τη Ντενιζλίσπορ, ήταν στην 11αδα και έφερε τη νίκη σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της ομάδας του, ενώ αγωνίστηκε και κόντρα στη Μαλάτιασπορ (1-2), βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 50ο λεπτό.

Η Τράμπζοσπορ έχει ένα αήττητο σερί με 8 νίκες και 1 ισοπαλία στους 9 τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, είναι 4η με 45 βαθμούς, έξι λιγότερους από την Γαλατασαράι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ