Μπαρτσελόνα : Επέστρεψε ο Πέδρι σε χρόνο ρεκόρ, έτοιμος για Σεβίλλη

Μπαρτσελόνα : Επέστρεψε ο Πέδρι σε χρόνο ρεκόρ, έτοιμος για Σεβίλλη

Ο Πέδρι ξεπέρασε τον τραυματισμό του σε χρόνο ρεκόρ, επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στην Σεβίλλη.

Έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Σεβίλλη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου είναι ο Πέδρι, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο 18χρονος άσος υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των «μπλαουγκράνα» με τους Ανδαλουσιάνους και αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 71ο λεπτό με πατερίτσες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, ήταν να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όμως ο Ισπανός μέσος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τους πόνους και προπονήθηκε κανονικά. Έτσι, ο Ρόναλντ Κούμαν μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για τον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης (03/03, 22:00) με την Σεβίλλη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων οι Σεβιγιάνοι είχαν επικρατήσει των Καταλανών με 2-0 στο Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ