Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ομάρ – «Πάμε bro» από τον Μπουχαλάκη (vid)

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ομάρ – «Πάμε bro» από τον Μπουχαλάκη (vid)

Ο Νορβηγός μπακ ανέβασε στα social media βίντεο που προπονείται με μπάλα και ο μέσος του Ολυμπιακού του εξέφρασε τη στήριξή του - «Πάμε bro», του έγραψε ο διεθνής μέσος.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια την πρωτοχρονιά, ξεκίνησε προπονήσεις με μπάλα και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Την Πέμπτη (4/3) μάλιστα ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο προπονείται με μπάλα και ενημέρωσε τους θαυμαστές του για την βελτίωση της υγείας του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, νιώθει καλύτερα και στόχος του είναι να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Παράλληλα, ευχαρίστησε άπαντες για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα.

«Ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάστασή μου: Νιώθω πολύ καλύτερα και όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να προπονηθώ και να δουλέψω ξανά με την μπάλα. Εχω ακόμα, όμως, πολύ δρόμο μπροστά μου. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να επιστρέψω πιο δυνατός και καλύτερος. Οι προσευχές και τα μηνύματά σας σημαίνουν πολλά για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Σκανδιναβός.

Την ανάρτησή του μάλιστα σχολίασε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο μέσος του Ολυμπιακού έκανε like στο ποστάρισμα του Νορβηγού μπακ και του εξέφρασε τη στήριξή του. «Πάμε bro», έγραψε ο διεθνής άσος.

Θυμίζουμε πως ο Ομάρ ήταν στο σπίτι του με την οικογένειά του και γιόρταζαν την αλλαγή του χρόνου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κινδύνευσε να χάσει την όρασή του, όταν βεγγαλικό έσκασε στα χέρια του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.  Από την ανατίναξη, ο Ομάρ τραυματίστηκε στα χέρια και το πρόσωπο, έχοντας πρόβλημα και στα μάτια του, γεγονός που τον οδήγησε αμέσως στο νοσοκομείο.

Δείτε την ανάρτηση του Ομάρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ