Μπάρνσλεϊ : Ανακοίνωσε πρώην προπονητή της ΑΕΚ

Μπάρνσλεϊ : Ανακοίνωσε πρώην προπονητή της ΑΕΚ

Η Μπάρνσλεϊ έκανε μια αξιοπρόσεκτη επιλογή για τη θέση του προπονητή. Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Η αγγλική ομάδα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, την Championship, ούσα στην επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στη […]

Η Μπάρνσλεϊ έκανε μια αξιοπρόσεκτη επιλογή για τη θέση του προπονητή. Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η αγγλική ομάδα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, την Championship, ούσα στην επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στη League One. Είναι 22η με 28 βαθμούς μόλις έναν βαθμό μακριά από την 21η Χαλ που είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

https://twitter.com/BarnsleyFC/status/964451356626079744

https://twitter.com/BarnsleyFC/status/964450572681302016

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Μοράις είχε αφιερώσει πολύτιμο χρόνο για να μάθει τις προπονητικές τεχνικές και εν γένει τη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα παρακολουθώντας σεμινάρια στη Μασία. Μένει να δούμε πώς θα εφαρμόσει αυτά που έμαθε και φυσικά το αν θα καταφέρει να σώσει τη νέα του ομάδα.

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο Μοράις ήδη έπιασε δουλειά με τους νέους του παίκτες στη σημερινή προπόνηση.

https://twitter.com/BarnsleyFC/status/964465289034371072

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ