Λέστερ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0

Λέστερ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0

Ο Τζέιμ Βάρντι ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δίνοντας τη νίκη στη Λέστερ με 1-0 και παράλληλα την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Τζέιμι Βάρντι «ντύθηκε» και πάλι ήρωας και έστειλε τη Λέστερ στους 8 του Κυπέλλου Αγγλίας, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της στη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Οι Αλεπούδες ήταν ανώτερες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ στο 36′, όμως ο Μπλάκμαν σταμάτησε το πλασέ του Βάρντι στη δεξιά γωνιά του.

Οι παίκτες του Κλοντ Πιέλ ενέτειναν την πίεση τους στο δεύτερο μέρος και στο 66′ επιβραβεύτηκαν. Ο Μαχρέζ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Άγγλος επιθετικός δεν λάθεψε, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Μπλάκμαν. Από κείνο το σημείο και μετά η εικόνα του ματς άλλαξε άρδην, καθώς οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για να κυνηγήσουν την ισοφάριση.

Μάλιστα ο Σμάιχελ χρειάστηκε να επέμβει στο 73′ για να αποκρούσει το κοντινό πλασέ του Μπάλντοκ, με το τελικό 1-0 να στέλνει τη Λέστερ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά μετά το 2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ