Ελλάδα Κ21-Κύπρος Κ21 0-0: Αρχή με το… αριστερό

Ελλάδα Κ21-Κύπρος Κ21 0-0: Αρχή με το… αριστερό

Η Εθνική Ελπίδων ήταν απογοητευτική και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2023.

Ένα νέο ξεκίνημα ήθελε η Ελλάδα Κ21, στην πρεμιέρα του ομίλου για την προκριματική φάση του Euro 2023 κόντρα στην Κύπρο Κ21. Αλλά η εικόνα της στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ανήμερα και της επετείου της Επανάστασης του 1821, δεν επέτρεψε στην Εθνική Ελπίδων να πάρει κάτι παραπάνω από το 0-0.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα είχε την κατοχή της μπάλας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αλλά δεν ήξερε πως να την αξιοποιήσει.

Η μεγάλη στιγμή της σημειώθηκε στο 9′, όταν ο Ιωαννίδης από κοντινή απόσταση σημάδεψε το δοκάρι και στο «ριμπάουντ» ο Εμμανουηλίδης αστόχησε.

Η Κύπρος του Γιαννάκη Οκκά απάντησε στο 36′, όταν ο Ναούμ και ο Κακουλής νικήθηκαν από τον Μανδά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο χώρες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία. Η Κύπρος είχε ένα τετ-α-τετ με τον Κωστή στο 47′, το οποίο απέκρουσε ο Μανδάς, ενώ η Ελλάδα είχε ένα πλασέ του Ιωαννίδη στο 66′, αλλά δεν ευστόχησε ο στράικερ του Παναθηναϊκού.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Μανδάς, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαϊηλίδης, Τσαούσης (64′ Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (64′ Κούτσιας), Τσιγγάρας, Θυμιάνης, Εμμανουηλίδης (79′ Πινακάς), Μαχαίρας (64′ Χριστόπουλος), Ιωαννίδης.

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Οκκάς): Κίτος, Τ. Νικολάου (75′ Γαβριήλ), Κυπριανού, Κερκέζ, Σεργίου, Ναούμ, Παναγιώτου, Χρυσοστόμου (65′ Ηλία), Κωστή (84′ Αβραάμ), Κατσαντώνης (75′ Λουκά), Κακουλή (64′ Παρούτης)

* Η Ελλάδα και η Κύπρος βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ με Πορτογαλία, Ισλανδία, Λευκορωσία και Λιχτενστάιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ