Συγκινητική πράξη από 9χρονο: Έκανε δώρο ποδοσφαιρικά παπούτσια στον φίλο του

Συγκινητική πράξη από 9χρονο: Έκανε δώρο ποδοσφαιρικά παπούτσια στον φίλο του

Ο μικρός Ζέιβιερ αποφάσισε να πάρει στον φίλο του νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια, επειδή ο δεύτερος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσει.

Μία πολύ όμορφη ιστορία φιλίας, εκτυλίχθηκε στην Αγγλία. Ο 9χρονος Ζέιβερ αποφάσισε να κάνει δώρο στον φίλο του Έρικ, ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια. Ο δεύτερος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει καινούργια υποδήματα, ως εκ τούτου φορούσε στους αγώνες αυτά της προπόνησης.

«Τα παπούτσια του Έρικ χαλούσαν όλο και πιο πολύ, ώσπου τελικά καταστράφηκαν εντελώς και την επόμενη φορά πήγε για ποδόσφαιρο με τα παπούτσια προπόνησης. Κάποια παιδιά το σχολίασαν και τον ρώτησαν γιατί δεν είχε ποδοσφαιρικά
Όταν γυρίσαμε σπίτι, ο Ζέιβιερ με ρώτησε γιατί φορούσε παπούτσια προπόνησης και του εξήγησα ότι ίσως να είχαν χαλάσει τα ποδοσφαιρικά και δεν μπορούσε αμέσως να πάρει καινούρια.
Ο Ζέιβιερ με ρώτησε αν μπορούσε να πάρει αυτός παπούτσια στον Έρικ από το χαρτζιλίκι που του έδινε ο παππούς του τον τελευταίο μήνα. Όντως, με 17 λίρες του πήρε παπούτσια και μετά βρέθηκαν στο πάρκο που παίζουν μαζί μπάλα. Μόλις ήρθε ο Έρικ με το ποδήλατο του εξεπλάγην όταν πήρε το δώρο από τον Ζέιβιερ» ανέφερε ο πατέρας του Ζέιβιερ.

Στο τέλος της ημέρας ο 9χρονος ήταν πολύ χαρούμενος, λέγοντας στον μπαμπά του πως το να βοηθάς τον άλλο σε κάνει να νιώθεις καλά. Έμπνευση μάλιστα για αυτή του την κίνηση, αποτέλεσε ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ