Πρώην παίκτης του Άρη και της Καλλονής συνελήφθη για στημένα

Πρώην παίκτης του Άρη και της Καλλονής συνελήφθη για στημένα

Ο πρώην παίκτης των Άρη και της Καλλονής, Γιόναν Γκαρσία, συνελήφθη τη Δευτέρα (19/2) ως ένας εκ των βασικών στελεχών κυκλώματος στημένων ματς στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Ο Γιόναν Γκαρσία, Ισπανός μέσος με προϋπηρεσία στον Άρη και την Καλλονή, συνελήφθη τη Δευτέρα (19/02) ως ένας εκ των «εγκεφάλων» κυκλώματος με στημένα παιχνίδια της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας.

Ο 35χρονος άσος ήταν ανάμεσα στα 24 συνολικά άτομα που συνελήφθησαν από τις Αρχές στη Βαρκελώνη, την Αλμπαθέτε και την Μπανταχόθ για κύκλωμα που δρούσε στην Ισπανία και χειραγωγούσε αγώνες στην Tercera Division και στην Segunda B.

Η έρευνα διεξήχθη υπό την ισπανική Αστυνομία σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική της χώρας της Ιβηρικής και την Europol και μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο Γκαρσία ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Άρη (2007-08) και Καλλονή (2013-14), αλλά και δύο κυπριακών ομάδων (ΑΕΛ Λεμεσού, ΟΘέλλος Αθιένου). Κρέμασε μάλιστα πέρυσι τα παπούτσια του στην Κύπρο με τη φανέλα του Οθέλλου.

Ο Ισπανός άσος συνελήφθη συγκεκριμένα στην πόλη, Αρχεντόνα, και θεωρείται ως ένας εκ των δύο «εγκεφάλων» του κυκλώματος και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ήταν αυτός που είχε ως κύριο έργο τον χρηματισμό των διαιτητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ