Ξύλο μέχρι τελικής πτώσης πριν και μετά τον τελικό Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο (Vids)

Ξύλο μέχρι τελικής πτώσης πριν και μετά τον τελικό Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο (Vids)

Σοβαρά επεισόδια έγιναν πριν την έναρξη και μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας, μεταξύ της Μπιλμπάο και της Σοσιεδάδ.

Η Σοσιεδάδ επικράτησε 1-0 της Μπιλμπάο στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και κατέκτησε το τρόπαιο. Ωστόσο, πριν και μετά το ματς, έγιναν σοβαρά επεισόδια στο Μπιλμπάο.

Συγκεκριμένα, παδοί της Αθλέτικ συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας στο Μπιλμπάο, πριν από τον χθεσινό (3/4) τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας (αφορούσε τη σεζόν 2019-20) που διεξήχθη στο στάδιο «Καρτούχα» της Σεβίλλης.

Η αστυνομία προσπάθησε να εμποδίσει τους υποστηρικτές της Αθλέτικ Μπιλμπάο να συγκεντρωθούν σε μεγάλους αριθμούς, αψηφώντας τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό. Εικόνες από βίντεο «συνέλαβαν» οπαδούς να βάζουν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών, ενώ άλλοι πέταξαν γυάλινα μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις κοντά στο γήπεδο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, το «Σαν Μαμές», όπου εκατοντάδες οπαδών συγκεντρώθηκαν πριν από την έναρξη του τελικού.

Ο τελικος διεξήχθη χωρίς θεατές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο σύλλογοι είχαν ζητήσει την αναβολή του τελικού μέχρις ότου τα επιδημιολογικά δεδομένα θα επέτρεπαν την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Ωστόσο, οι συνεχώς μεγάλοι αριθμοί κρουσμάτων στην Ισπανία ανάγκασαν την διεξαγωγή της καταληκτικής αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ