«Η Μπεσίκτας ασχολείται με τον Λέο Ζάμπα»

«Η Μπεσίκτας ασχολείται με τον Λέο Ζάμπα»

Η τουρκική ιστοσελίδα Fotomac αφήνει να εννοηθεί ότι ο δανεισμός του εξτρέμ του ΠΑΟΚ στη Βάσκο Ντα Γκάμα δεν ολοκληρώθηκε!

Ο Λέο Ζάμπα έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Βάσκο Ντα Γκάμα και προσπαθεί να ανακτήσει τη φόρμα του, μετά την περιπέτεια του με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, η τουρκική ιστοσελίδα Fotomac αναφέρει ένα άλλο σενάριο για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Σύμφωνα με σημερινό (5/4) ρεπορτάζ της, υποστηρίζει ότι η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Λέο Ζάμπα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η τουρκική ομάδα έχει προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή, ενώ για τη Βάσκο γράφει σε παρελθοντικό χρόνο πως ήθελε τον 25χρονο επιθετικό!

Είτε οι πληροφορίες της ιστοσελίδας Fotomac είναι εσφαλμένες, είτε ο δανεισμός του Λέο Ζάμπα στη Βραζιλία δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο Ζάμπα διέκοψε τις συζητήσεις με τη Γκοϊανένσε στην κυριολεξία πριν υπογράψει και ενώ είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις!

Πάντως, η Βάσκο ανακοίνωσε τον Ζάμπα, ο παίκτης προπονείται στο αθλητικό της κέντρο και μάλλον ο Τούρκος ρεπόρτερ δεν έψαξε αρκετά την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ