Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΕΥΡΩΠΗ / Δανεικός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έγινε τερματοφύλακας (Pics, Vid)
Δανεικός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έγινε τερματοφύλακας (Pics, Vid)
Ο τερματοφύλακας της Ρίζεσπορ, Γκιοκχάν Ακάν, αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Γκεζτεπέ, με τον Γιασίν Μεριά να παίρνει τη θέση του για τα τελευταία λεπτά.
Η Ρίζεσπορ ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τη Γκεζτεπέ για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Γκιοκχάν Ακάν, να αποβάλλεται στα τελευταία λεπτά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί ο Γιασίν Μεριά στη θέση του.
Η Ρίζεσπορ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56′ με τέρμα του Ακμπουνάρ, ο Εντιαγέ έκανε το 2-0 στο 77′ και στο 90′ ο Ακάν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Ωστόσο, η Ρίζεσπορ είχε ολοκληρώσει και τις 5 αλλαγές της και έτσι την εστία κλήθηκε να υπερασπιστεί ο Μεριά, ο οποίος αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα από το προηγούμενο καλοκαίρι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.
«Ανάσα» για τον Δικέφαλο του Βορρά, που θα βάλει στα ταμεία του 7.5 εκατ. ευρώ, αφού η συμφωνία των δύο ομάδων προέβλεπε υποχρεωτική αγορά του Δημήτρη Γιαννούλη, εφόσον η Νόριτς επέστρεφε στην Premier League.
Χίλσμπορο: 32 χρόνια από τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τραγωδία στην Αγγλία (vids)
Συνολικά 96 φίλαθλοι έχασαν τη ζωής τους και άλλοι 766 τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να μπουν στις εξέδρες του γηπέδου, για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.