Η ΑΕΚ αποκτά ανταγωνιστή για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Η ΑΕΚ αποκτά ανταγωνιστή για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Η καραμπόλα με την μετακίνηση του Ντέγιαν Στάνκοβιτς στη Σαμπντόρια, θα ωθήσει τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα γνώριμο και δοκιμασμένο πρόσωπο για τον πάγκο του.

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί μία από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Ο Σέρβος προπονητής έχει το πλεονέκτημα ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και δεν χρειάζεται να διακόψει μία συνεργασία για να έρθει στην Ελλάδα.

Από την άλλη, για τον Μιλόγεβιτς ίσως προκύψει μία δουλειά που δύσκολα θα την αρνηθεί: ο πάγκος του Ερυθρού Αστέρα. Θεωρητικά, δεν θα έπρεπε να τίθεται θέμα, αφού ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς οδήγησε τη σερβική ομάδα στον τίτλο του πρωταθλητή και πανηγύρισε νίκη επί της Παρτίζαν μετά από μία διετία.

Ωστόσο, ακριβώς αυτή την επιτυχία εξαργυρώνει ο Στάνκοβιτς και το όνομα του γράφεται στη Γένοβα για τη Σαμπντόρια. Στο ιταλικό club δρομολογούνται μεγάλες αλλαγές και ο Στάνκοβιτς έχει το προφίλ του νέου και φέρελπι τεχνικού που ψάχνουν στο «Λουίτζι Φεράρι».

Μία τέτοια καραμπόλα θα μετακινούσε τον Στάνκοβιτς στην Ιταλία και θα ωθούσε τους παράγοντες του Ερυθρού Αστέρα να στραφούν σε μία γνώριμη και δοκιμασμένη λύση: τον Μιλόγεβιτς. Άλλωστε, όπως κατέγραψε to10.gr, μόλις προχτές ο παλαίμαχος αμυντικός γιόρτασε μαζί με παράγοντες του πρωταθλητή Σερβίας τη νίκη επί της Παρτίζαν.

Πάντως, τα σερβικά ΜΜΕ γράφουν ότι ο Μιλόγεβιτς δεν αδιαφορεί για την προοπτική της ΑΕΚ, αλλά περιμένει κάτι συγκεκριμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ