Άγρια κόντρα του Τερίμ με τον πρόεδρο της Γαλατά για τον Μπελχαντά

Άγρια κόντρα του Τερίμ με τον πρόεδρο της Γαλατά για τον Μπελχαντά

Τσενγκίζ και Τερίμ αντήλλαξαν βαριά λόγια λόγω της αποπομπής του Γιουνές Μπελχαντά από τη Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sabbah».

Η αποπομπή του Γιουνές Μπελχαντά από τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ προκάλεσε σοβαρούς τριγμούς. Τόσο σοβαρούς που ο πρόεδρος, Μουσταφά Τσενγκίζ και ο προπονητής Φατίχ Τερίμ είχαν ένα έντονο διάλογο στις 11 Μαρτίου, όπως αποκαλύπτει σήμερα (16/4) η εφημερίδα «Sabah».

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Τερίμ διαφώνησε ευθέως με την απόφαση της διοίκησης και ζήτησε την ανάκληση της απόφασης. Ο Τούρκος προπονητής υποστήριξε ότι ο αρχηγός του δεν έπρεπε να τεθεί εκτός ομάδας.

Ο Τσενγκίζ εξοργίστηκε με τη στάση του Τερίμ και του τηλεφώνησε για εξηγήσεις. Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Τσενγκίζ απείλησε τον Τερίμ ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει στις 30 Ιουνίου. «Τελειώνουμε άμεσα τον Μπελχαντά και μετά τον Μάιο δεν θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο σου» φέρεται να τόνισε ο πρόεδρος της Γαλατά.

«Πρόεδρε μου, δεν θα είσαι εσύ εδώ μετά τον Μάιο», φέρεται να απάντησε ο Τερίμ στον Τσενγκίζ, υπονοώντας ότι ο Τούρκος παράγοντας θα χάσει στις προεδρικές εκλογές που θα προηγηθούν στην τουρκική ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ