«Η Ρουμπίν Καζάν προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για Πέλκα»

«Η Ρουμπίν Καζάν προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για Πέλκα»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρούμπιν Καζάν βρίσκεται ο Δημήτρης Πέλκας, με τη ρωσική ομάδα μάλιστα να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο Δημήτρης Πέλκας πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων τόσο από την Τουρκία, αλλά και από το εξωτερικό. Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός έχει εκτοξεύσει την αξία του και στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από τη Ρουμπίν Καζάν.

Το αξιοσημείωτο είναι πως στην Τουρκία λένε ότι ήδη έχει κάνει κρούση με 15 εκατ. ευρώ στη Φενέρ για την απόκτηση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και περιμένει την απάντηση της διοίκησης των Τούρκων για να προχωρήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Ο Πέλκας έχει πετύχει 7 γκολ και έχει μοιράσει 8 ασίστ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσέ, ενώ σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι Ρώσοι δεν είναι οι μόνοι που κοιτάζουν την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, αφού υπάρχουν ομάδες που τον παρακολουθούν και από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ