Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Χωρίς να... ιδρώσει η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με σκορ 3-0 της Άρσεναλ στον τελικό του League Cup και έκανε δική της την πρώτη κούπα της χρονιάς με στόχο να πάρει ακόμη περισσότερες στη συνέχεια.

H πρώτη κούπα της χρονιάς πήγε στα χέρια των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησαν με σκορ 3-0 της Άρσεναλ στον τελικό του League Cup και πλέον πάει γι’ άλλα.

Χωρίς αντίπαλο παίζουν στην Αγγλία οι Πολίτες. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στο αντίστοιχο του Αρσέν Βενγκέρ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Οι παίκτες της Σίτι ήταν από την αρχή ως το τέλος οι καλύτεροι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Κανονιέρηδες. Η αρχή ήταν πολύ καλή για την ομάδα του Μάντσεστερ, καθώς χρειάστηκε μόλις 18 λεπτά, ώστε να πάρει το προβάδισμα με τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Αυτό το γκολ ήταν αρκετό για τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, προκειμένου να τους δώσει άλλο… αέρα στις προσπάθειές τους. Όλα έδειχναν πως αργά ή γρήγορα η Σίτι θα σημείωνε και άλλο γκολ. Εν τέλει αυτό ήρθε από τον Κομπανί στο 58′, μετά από ασίστ του Γκουντογκάν.

Η Άρσεναλ προσπαθούσε να ανεβάσει στροφές και να βγει στην επίθεση, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μάλιστα, τα κενά στην άμυνά της ήταν τόσα που η Σίτι τα εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε εκ νέου με τον Σίλβα στο 65′ να «γράφει» το τελικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο γκολ της Σίτι

Το 2-0 για τους Πολίτες
Το 3-0 για τη Σίτι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ