Αγγλία: Oπαδοί ομάδας μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν τον ιδιοκτήτη της

Αγγλία: Oπαδοί ομάδας μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν τον ιδιοκτήτη της

Στην Αγγλία κάποιοι οπαδοί αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να διώξουν τον πρόεδρο της ομάδας τους, μαζεύοντας υπογραφές.

Στην Αγγλία, η κατάσταση του συλλόγου Ολντχαμ Αθλέτικ δεν είναι καλή, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ομάδας να αναλάβουν δράση προκειμένου να διώξουν τον ιδιοκτήτη της.

Για την ακρίβεια, η 18η θέση στην οποία βρίσκεται το κλαμπ (στην Football League First Division), οδηγεί τους υποστηρικτές του να κάνουν ανοικτή κλήση στον κόσμο να προσφέρει την υπογραφή του, έτσι ώστε να καταφέρουν να διώξουν τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του, Αμπνταλάχ Λεμσαγκάμ.

«Ως οπαδοί, πιστεύουμε ότι έχουμε δώσει στην ιδιοκτησία αυτού του συλλόγου αρκετό χρόνο για να μας αποδείξουν ότι έχουν το «πνεύμα» να μας ανεβάσουν επίπεδο.

Δυστυχώς, ο κ. Λεμσαγκάμ πιστεύει ότι ο αριθμός των θαυμαστών που είναι δυσαρεστημένοι αποτελούν μειοψηφία. Ως οπαδοί είμαστε πλήρως πιστοί στην ομάδα και θα είμαστε πάντα. Όμως υποστηρίζουμε την ομάδα, όχι το καθεστώς.

Έχουμε πολλά σχέδια για τους επόμενους μήνες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκινήσει με μια σαφή έκκληση προς τον κ. Λεμσαγκάμ να πουλήσει τον σύλλογο. Εάν συμφωνείτε, σας ζητάμε να δώσετε το όνομά σας σε αυτό το γράμμα, ώστε να μπορούμε να δείξουμε στην ιδιοκτησία τη δύναμη του συναισθήματος μεταξύ των θαυμαστών της» ανέφερε μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ