Στην Ελλάδα ο Κασάμι

Στην Ελλάδα ο Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες ώρες. Ο σκοπός του ταξιδιού του, η περσυνή συμφωνία με τον Ολυμπιακό και η τρομερή σεζόν στη Βασιλεία.

Ο Παϊτίμ Κασάμι βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Βασιλείας, έφτασε στη χώρα μας μαζί με τη σύντροφό του και τις επόμενες ημέρες θα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα ελληνικά νησιά. Για τα οποία ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του. Όπως και για την Ελλάδα συνολικά.

Ο Κασάμι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Βασιλεία πριν από λίγες ημέρες, με την ομάδα του να τερματίζει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από τη Γιανγκ Μπόις. Ο ίδιος, ωστόσο, πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν, ολοκληρώνοντας την πρώτη του χρονιά στην Ελβετική ομάδα με 13 γκολ και 3 ασίστ σε συνολικά 33 αναμετρήσεις, κερδίζοντας το άτυπο βραβείο του MVP της σεζόν της ελβετικής ομάδας.

Εχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε ότι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε φτάσει πολύ κοντά στο να επανεντάξει στο δυναμικό του τον 29χρονο (02/06/1992) μέσο. Ο Κασάμι είχε μείνει ελεύθερος από τη Σιόν. Οι Ερυθρόλευκοι τον προσέγγισαν, έφτασαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία μαζί του, ωστόσο η τελική απόφαση έπρεπε να παρθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο οποίος κλήθηκε να επιλέξει τον μέσο που θα συμπλήρωνε την 4άδα των Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη και Πέπε.

Τελικά ο τεχνικός των πρωταθλητών επέλεξε τον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος έφτασε στο Ρέντη λίγο πριν την ολοκλήρωση των θερινών μεταγραφών. Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αμέσως μόλις ο Σίλβα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, ελάχιστες ημέρες μετά, ο Κασάμι υπέγραψε συμβόλαιο στη Βασιλεία, διάρκειας δύο χρόνων.

Όπως αναφέρουν τα ελβετικά ΜΜΕ, το γεγονός ότι ο Κασάμι συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις και με τη φανέλα της Βασιλείας, στην οποία έγινε και ένας εκ των αρχηγών, ανέβασε κατακόρυφα της μετοχές του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο σημαντικών ομάδων, όπως η Φιορεντίνα και η Χέρτα Βερολίνου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ