Tα… τρελά λεφτά που ζήτησε ο Πρίγιοβιτς για να υπογράψει…

Tα… τρελά λεφτά που ζήτησε ο Πρίγιοβιτς για να υπογράψει…

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να δαπανήσει σχεδόν τρία εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει θέσει ως πρώτο του στόχο για την ενίσχυση στην επίθεση ο Ερυθρός Αστέρας που ήδη έχει κλείσει τον Αλεξάντερ Ντράγκοβιτς για τη νέα σεζόν. Ωστόσο η περίπτωση του Σέρβου επιθετικού μόνο απλή δεν είναι.

O Aλεξάντερ Πρίγιοβιτς έχει λύσει το συμβόλαιο του με την Αλ Ιτιχαντ και επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Σέρβος επιθετικός, λοιπόν, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα, ενώ σέρβικα δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα έκαναν λόγο ότι και ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του.

Πλέομ, νέο δημοσιεύμα από την Σερβία αποκαλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Πρίγιο φαίνεται ότι επιθυμεί συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τριών ετών με οικονομικές απολαβές που αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πρίγιοβιτς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται να επιθυμεί για τα πρώτα δυο χρόνια του συμβολαίου να εισπράτει 800.000 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ στον τρίτο και τελευταίο χρόνο να λαμβάνει το ποσό των 1.2 εκατ. ευρώ.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι σε δυνατότητα να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Πρίγιοβιτς, λόγω των συνεχόμενων συμμετοχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ