Απίστευτο: Επαιξε για να τιμήσει τον νεκρό αδερφό του και πέθανε κατά τη διάρκεια του αγώνα

Απίστευτο: Επαιξε για να τιμήσει τον νεκρό αδερφό του και πέθανε κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ένα άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε έναν 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια αγώνα προς τιμήν του αδερφού του που είχε σκοτωθεί.

Ένας 29χρονος ποδοσφαιριστής στην Ιταλία παρευρέθηκε σε έναν αγώνα, εις μνήμην του νεκρού αδερφού του, δίχως να γνωρίζει πως θα ήταν και ο τελευταίος που θα έπαιζε ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Τζουζέπε Περίνο ήταν ένας παίκτης όπου είχε συγκλονιστεί από τον θάνατο του αδερφού του, Ρόκο, πριν τρία χρόνια, το οποίο προήλθε από δυστύχημα με μηχανή. Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, οργανώθηκε ένα παιχνίδι στην Νάπολη, προς τιμήν του εκλιπόντος, στο οποίο πήρε, φυσικά, μέρος και ο συγγενής του θύματος.

Ενώ λοιπόν το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη, ο 29χρονος Τζουζέπε ένιωσε αδιαθεσία, κατέρρευσε και τελικά έφυγε από τη ζωή και, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο, το οποίο αποδείχθηκε τελικώς μοιραίο.

«Είναι μια τραγωδία, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ηταν ένα παιχνίδι για να τιμήσουμε τη μνήμη του Ρόκο και τελικά έφυγε και ο Τζουζέπε… Είχαμε προγραμματίσει μια εκδήλωση για να γιορτάσουμε τη 2α Ιουνίου, την ημέρα της ιταλικής δημοκρατίας. Δεν θα κάνουμε, όμως, τίποτα μετά από αυτό που έγινε. Ο Τζουζέπε έπαιξε για να τιμήσει τη μνήμη του Ρόκο και τελικά πήγε να τον βρει», ήταν τα λόγια του δημάρχου Μαουρίτσιο Φαλάνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ