«Όποιος θέλει τον Πέλκα πρέπει να δώσει πάνω από 10 εκατ.»

«Όποιος θέλει τον Πέλκα πρέπει να δώσει πάνω από 10 εκατ.»

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Εκρέμ Κονούρ, μίλησε στο «10» για την υπόθεση του Πέλκα, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις της ομάδας και του παίκτη.

O Δημήτρης Πέλκας αποτελεί το «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες ανά την Ευρώπη, μετά την εξαιρετική του χρονιά στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Έλληνας επιθετικός πήρε την φανέλα βασικού στο… σπίτι του, ολοκληρώνοντας την χρονιά με 34 εμφανίσεις εκ των οποίων σκόραρε 8 γκολ ενώ μοίρασε ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως ήταν λογικό, αυτό προσέλκυσε αρκετούς μνηστήρες, οπως είναι η Λιόν και η Ρουμπίν Καζάν, όμως η πρόθεση του συλλόγου του φαίνεται να μην περιλαμβάνει πώληση του παίκτη.

Όπως αποκαλύπτει ο έγκριτος Τούρκος δημοσιογράφος, Εκρέμ Κονούρ, στο «10», η Φενέρ δεν θέλει να πουλήσει τον παίκτη παρά μόνο εάν και εφόσον λάβει μία πολύ καλή προσφορά. «Η Φενέρμπαχτσε έχει σκοπό να τον κρατήσει για τουλάχιστον 1-2 ακόμη σεζόν. Δεν νομίζω ότι θα τον αποδεσμεύσει, εκτός και αν υπάρξει προσφορά με πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για αυτή τη σεζόν».

Όσον αφορά για το ποιες ομάδες βρίσκονται στο κατόπι του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο ρεπόρτερ τόνισε πως η μοναδική από αυτέ που έκανε επίσημη κρούση ήταν η Ρουμπίν Καζάν. «Η Ρούμπιν έκανε πρόσφατα επίσημη προσφορά. Περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ. Πέρα από αυτή, όλες οι υπόλοιπες ομάδες απλά παρακολουθούν τον Πέλκα και δεν κάνουν πρόταση. Μία από αυτές είναι και η Λυών η οποία τον έχει στα «ραντάρ» της, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη προσφορά».
Ο ίδιος πιστεύει μάλιστα ότι ο Πέλκας θα μπει στην λίστα πολλών ακόμα ομάδων, μόλις η Φενέρμπαχτσε βρεθεί στο Europa League. «Εγώ θεωρώ ότι θα έρθουν πολλές περισσότερες προτάσεις, μόλις δείξει τις ικανότητες του στο Europa League. Πάντως για την ώρα ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη και το κλαμπ του δεν έχει την πρόθεση να τον αφήσει φύγει για κάτω από εξαψήφιο αριθμό μηδενικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ