Θέλει να αγοράσει ομάδα στην Πορτογαλία ο Ντάνι Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες μαζί με τον συμπατριώτη του Φρεντ θέλουν να αγοράσουν ομάδα στην Πορτογαλία προκειμένου να έρχονται πιο εύκολα Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη.


Θέλει να αγοράσει ομάδα στην Πορτογαλία ο Ντάνι Άλβες | to10.gr

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντάνι Αλβες, και ο συμπατριώτης του της Κρουζέιρο, Φρεντ, ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να αγοράσουν την δική τους ποδοσφαιρική ομάδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Βραζιλίας UOL Esporte, οι δύο άσοι, ενδιαφέρονται να αγοράσουν έναν πορτογαλικό σύλλογο δεύτερης κατηγορίας, με τις σχετικές διαπραγματεύσεις να διεξάγονται από τους αντίστοιχους αντιπροσώπους τους, Φραντσέρτζιο του Αλβες και Φρανσίς Μέλο του Φρεντ.

Ολυμπιακός: Έχασε γιατί… έπαιξε για τη νίκη

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, δύο είναι οι υποψήφιες και συγκεκριμένα η Φαμαλικάο και η Λεϊσόες, αμφότερες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας. Στόχος τους είναι οι ομάδες αυτές να χρησιμεύσουν ως εφαλτήριο για την άφιξη των παικτών από την Βραζιλία στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί πάντως, ότι οι εκπρόσωποι των δύο ποδοσφαιριστών, υποστηρίζουν ότι ενεργούν για δικό τους συμφέρον και όχι για τους πελάτες τους.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της Ξάνθης, από Τρίτη η απόφαση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο