Πορτογαλία: Διαιτητής έσωσε δύο ποδοσφαιριστές με διαφορά μίας μέρας

Πορτογαλία: Διαιτητής έσωσε δύο ποδοσφαιριστές με διαφορά μίας μέρας

Στην Πορτογαλία δύο ποδοσφαιριστές κατέρρευσαν κατά την διάρκεια ενός διημέρου, με την διαιτητή του αγώνα να βρίσκεται εκεί και στις δύο περιπτώσεις.

Στην Πορτογαλία, δύο ποδοσφαιριστές κατέρρευσαν στον αγωνιστικό χώρο – με διαφορά μίας μέρας – και η Εουνίς Μορτάνγκα, που διαιτήτευε και στις δύο αναμετρήσεις, κλήθηκε να τους σώσει τις ζωές.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση η 47χρονη ρέφερι είχε αναλάβει να «σφυρίξει» τον αγώνα κ20 ανάμεσα σε Φαμαλικά και Γιουβεφόρς, όπου ο 17χρονος, Γκονσάλο Μαρκές, δέχτηκε ένα χτύπημα. Τότε ο παίκτης έπαθε κρίση πανικού και σε συνδυασμό με το άσθμα που είχε, τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα, σε σημείο να υποστεί τρεις καρδιακές ανακοπές. Με την παρεμβολή της Μορτάνγκα, ο νεαρός γλύτωσε τα χειρότερα πριν να έρθει τελικά το ασθενοφόρο.

Η δεύτερη περίπτωση εκτυλίχθηκε μία μέρα αργότερα, στην αναμέτρηση της Βαλονγκέζ με την Ταμποέιρα Β’. Εκεί ένας άλλος νεαρός ποδοσφαιριστής υπέστη σοκ στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος χωρίς να μπορεί να ανασάνει. Η παρεμβολή της 47χρονης ήταν ξανά σωτήρια και ο νεαρός ξέφυγε από τον κίνδυνο στο… παρά πέντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ