Μπενφίκα – Μαρίτιμο 5-0

Μπενφίκα – Μαρίτιμο 5-0

Μπενφίκα και Μπράγκα προχώρησαν με ευρείες νίκες επί των Μαρίτιμο (5-0) και Εστορίλ (6-0) για την 25η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η Μπενφίκα είχε την ευκαιρία να προσπεράσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που έχασε στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Πόρτο και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Οι φίλαθλοι που πήγαν στο Ντα Λουζ, παρακολούθησαν μια ποδοσφαιρική παράσταση επιπέδου στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να… φιλοδωρούν με τέσσερα γκολ τη Μαρίτιμο.

Ο καυτός στα τελευταία ματς, Ζόνας, πέτυχε χατ τρικ (16’, 34’, 42’) και μαζί με τον Γκριμάλντο (22’) διαμόρφωσαν το σκορ ημιχρόνου στο 4-0. Η Μαρίτιμο μάλιστα έχασε τον Γκαμπόα με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 54’ με την κατάσταση να μοιάζει… εφιαλτική για τους φιλοξενούμενους.

Η Μπενφίκα όμως δεν γκάζωσε και πέτυχε μόνο… ένα γκολ με τον Ζίβκοβιτς στο 81’, για το τελικό 5-0 που σήμανε το προσπέρασμα της Μπενφίκα που πλέον είναι μόνη δεύτερη πίσω από την Πόρτο, στο -5.

Εστορίλ – Μπράγκα 0-6

Από κοντά και η Μπράγκα που έριξε 6άρα στην Εστορίλ εκτός έδρας και παρέμεινε 4η, βλέποντας όμως τη διαφορά από την 3η Σπόρτονγκ να μειώνεται στους 4 βαθμούς. Στο Αντόνιο Κοΐμπρα Ντα Μότα έδρα της τοπικής Εστορίλ, υπήρχε μόνο μια ομάδα, η Μπράγκα. Κάπως έτσι πετυχαίνοντας από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Εντουάρντο (7’), Ντίας Φερνάντες (44’, 67’), Όρτα (45+1’, 90+3’) και Μάρτινς (77’) οι φιλοξενούμενοι του Αμπέλ Φερέιρα, ισοπέδωσαν την Εστορίλ με 6-0, στο κυνήγι της προπορευόμενης τριάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ