Πόρτο : Δεν ανανεώνει με Κασίγιας

Πόρτο : Δεν ανανεώνει με Κασίγιας

Παρελθόν από τις τάξεις της Πόρτο αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Ίκερ Κασίγιας.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πρέπει να ψάξει από το καλοκαίρι και έπειτα ο Ίκερ Κασίγιας. Η Πόρτο έκανε γνωστό, μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της, ότι δεν έχει σκοπό να ανανεώσει τη συνεργασία της μες τον έμπειρο γκολκίπερ.

Ο βασικός λόγος είναι ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τους «δράκους» που θέλουν να έχουν πιο ισορροπημένους ισολογισμούς στο τέλος κάθε χρονιάς.

«Τα τελευταία χρόνια η ομάδα ξοδεύει περισσότερα χρήματα από αυτά που βγάζει. Κάτι έπρεπε να γίνει. Μειώσαμε τις δαπάνες σε πολλά πράγματα. Ωστόσο, έπρεπε να μειώσουμε και τους μισθούς των ποδοσφαιριστών μας.

Για παράδειγμα το συμβόλαιο του Κασίγιας εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, δεν έχουμε πρόθεση να το ανανεώσουμε, προκειμένου να βγούμε κερδισμένοι σε βάθος χρόνου», τα λόγια του Φρανθίσκο Μαρκές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2015 ο Κασίγιας έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πήγε στη Πόρτο με ελεύθερη μεταγραφή. Μέχρι σήμερα είχε θέση στην αρχική 11αδα των «δράκων» και σε πολλές περιπτώσεις πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ