Μπενφίκα: Παραιτήθηκε ο Βιέιρα

Μπενφίκα: Παραιτήθηκε ο Βιέιρα

Ο 72χρονος, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι του συλλόγου για 18 χρόνια, ανέφερε σε δύο επιστολές προς τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου ότι δεν ήταν πλέον σε θέση να εκτελέσει τα καθήκοντά του μετά τη σύλληψή του.

Ο Λούις Φιλίπε Βιέιρα, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε αναστείλει τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της Μπενφίκα, καθώς είχε τεθεί υπό κράτηση στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενη φορολογική απάτη και ξέπλυμα χρήματος, τελικά παραιτήθηκε από τη θέση του.

Ο 72χρονος, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι του συλλόγου για 18 χρόνια, ανέφερε σε δύο επιστολές προς τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου ότι δεν ήταν πλέον σε θέση να εκτελέσει τα καθήκοντά του μετά τη σύλληψή του. Από την πλευρά της η Μπενφίκα δεν προχώρησε σε κάποια ανακοίνωση.

Ο Βιέιρα τέθηκε υπό κράτηση στις 7 Ιουλίου και ανακρίθηκε για συμφωνίες αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ, που ενδέχεται να έχουν προκαλέσει τεράστιες απώλειες στο κράτος και σε πολλές εταιρείες, όπως ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Ένα δικαστήριο αποφάσισε στις 10 Ιουλίου τον κατ’ οίκον περιορισμό έως ότου καταβληθεί εγγύηση τριών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ διέταξε να παραδώσει το διαβατήριό του, δίνοντάς του περιθώριο είκοσι ημερών για να καταβάλει τα χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ