Επίσημο: Στην Βέιλε ο Εμμανουηλίδης

Επίσημο: Στην Βέιλε ο Εμμανουηλίδης

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αποτελεί και επίσημα παίκτη της δανέζικης Βέιλε, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ανακοινώθηκε και επίσημα ως ποδοσφαιριστής της Βέιλε. Ο 20χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα από την Δανία, κλείνοντας έτσι το κεφάλαιο Παναθηναϊκός στην καριέρα του.

Οι πράσινοι θα βάλουν περίπου 500.000 ευρώ στα ταμεία τους, ενώ ο Εμμανουηλίδης θα καρπώνεται 200.000 το χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της Βέιλε, η οποία έπεισε τον νεαρό επιθετικό με το πρότζεκτ της.

«H Βέιλε μου έδειξε το πλάνο, τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και μια ξεκάθαρη φιλοσοφία παιχνιδιού. Τα τρία βασικά σημεία με έπεισαν ότι ταιριάζω, μπορώ να συνεισφέρω και να αναπτυχθώ ως παίκτης σε αυτή την ομάδα. Ταυτόχρονα, είναι μια απίστευτα όμορφη πόλη που μου αρέσει και καταλαβαίνω ότι στην ομάδα υπάρχει μια κοινότητα που συνδέει διαφορετικές εθνικότητες μαζί με τα ταλέντα του συλλόγου», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Εμμανουηλίδη ως ποδοσφαιριστής της Βέιλε.

Ο 20χρονος είχε μείνει εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό και έψαξε να βρει ένα σύλλογο, ώστε να αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικός.

Ο Εμμανουηλίδης αγωνίστηκε συνολικά 25 φορές με το τριφύλλι στο στήθος, σημειώνοντας πέντε γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ