Απίστευτη επίθεση στον Μπάρκα από οπαδούς της Σέλτικ

Απίστευτη επίθεση στον Μπάρκα από οπαδούς της Σέλτικ

Οι οπαδοί της Σέλτικ περιμένουν πως και πως την άφιξη του Τζο Χαρτ προκειμένου να φύγει από τον σύλλογο ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες στη Σέλτικ από την ημέρα που μεταγράφηκε από την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα το μέλλον του να μην είναι σίγουρο στη Σκωτία.

Ο Έλληνας γκολκίπερ εμπλέκεται σε πολλά σενάρια λόγω των μέτριων εμφανίσεων που είχε όλη τη σεζόν, ενώ το γεγονός ότι η Σέλτικ πήρε Τζο Χαρτ δείχνει ότι ο Μπάρκας δεν θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Μπάρκας, λόγω του ότι δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και γενικότερα δεν έχει πείσει, δεν αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο τρόπο από τον κόσμο της Σέλτικ, ο οποίος εξαπολύει συνεχώς «επιθέσεις» κατά του Έλληνα γκολκίπερ.

Συγκεκριμένα, μετά το παιχνίδι με τη Γιάμπλονετς και τη νίκη με 4-2 της Σέλτικ εκτός έδρας, οι οπαδοί της σκωτσέζικης ομάδας «τελείωσαν» τον Μπάρκα λέγοντας ότι ο Χαρτ πρέπει να είναι ο βασικός για τη νέα σεζόν.

«Ελπίζω ο Χαρτ να είναι βασικός και να φύγει ο Μπάρκας» αναφέρει οπαδός των «καθολικών», ενώ άλλος τονίζει ότι η άφιξη του Χαρτ πρέπει να σημαίνει την αποχώρηση του Μπάρκα. «Έύχομαι η ομάδα να μιλήσει και πάλι με την ΑΕΚ και να ξεφορτωθεί τον Μπάρκα», αναφέρουν οι οπαδοί της Σέλτικ που θέλουν στην πλειονότητα τους να «ξεφορτωθούν» τον πρώην τερματοφύλακα της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ