Επίσημο – Στην Γκιμαράες ο Τιάγκο Σίλβα

Επίσημο – Στην Γκιμαράες ο Τιάγκο Σίλβα

Παίκτης της Γκιμαράες είναι και επίσημα ο Τιάγκο Σίλβα, που αποχώρησε μετά από έναν χρόνο στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του Τιάγκο Σίλβα από τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια Γκιμαράες ολοκληρώθηκε και επίσημα, με την πορτογαλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του. Το deal είχε δρομολογηθεί εδώ και αρκετό καιρό, αφού ο Πορτογάλος δεν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς και σήμερα υπέγραψε με την Γκιμαράες μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Η πορτογαλική ομάδα συμφώνησε μάλιστα και για το 50% του παίκτη, ενώ ο Σίλβα θα φοράει τη φανέλα με το Νο. 88 και θα έχει ρήτρα πώλησης πάνω από 50 εκατ. ευρώ.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο Σίλβα μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και τόνισε: «Αυτό που με έκανε να επιλέξω τη συγκεκριμένη ομάδα είναι η σπουδαιότητα του συλλόγου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο.

Το μεγαλείο αυτού του συλλόγου δεν ήταν κάτι καινούργιο και με βάρυνε πολύ, και στη συνέχεια η επίδραση που είχε για μένα το να επιστρέψω στην Πορτογαλία, να είμαι κοντά στην οικογένειά μου, να είμαι ευτυχισμένος γιατί όταν είμαι χαρούμενος, γνωρίζω τις ποδοσφαιρικες μου ικανότητες με ένα διαφορετικό τρόπο. Γνωρίζω ήδη τη Λίγκα, γνωρίζω ήδη τον σύλλογο, θα το γνωρίσω ακόμα καλύτερα και ανυπομονώ να δω αυτό το γήπεδο γεμάτο.

«Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τους αγώνες της Βιτόρια φέτος και νομίζω ότι υπάρχει μια καλή ισορροπία μεταξύ εμπειρίας και νέων και νομίζω ότι μπορώ να προσθέσω από αυτή την άποψη. Βοηθώντας τους νέους, όπως με βοήθησαν όταν ήμουν νεότερος, ότι με έκανε να μεγαλώσω, και επίσης έβαλε την εμπειρία μου στις υπηρεσίες της ομάδας. Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα, θα είμαι παίκτης ακριβώς σαν τη Βιτόρια», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ