Επίσημο – Η Σέριφ ανακοίνωσε τον Μπρούνο Φελίπε

Επίσημο – Η Σέριφ ανακοίνωσε τον Μπρούνο Φελίπε

Η Σέριφ Τίρασπολ έκανε επίσημη την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Άρη.

Ο Μπρούνο Φελίπε δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς λίγες ώρες μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Άρη, ανακοινώθηκε επίσημα από την Σέριφ Τίρασπολ.

Η ομάδα από την Μολδαβία ήταν τις τελευταίες μέρες σε συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο και στο τέλος κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Ο Μπρούνο ταξίδεψε σήμερα στη χώρα και μετά το επιτυχές πέρασμα από τις εργομετρικές εξετάσεις φόρεσε την κίτρινη φανέλα και έγινε επισήμως παίκτης της Σέριφ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ βρισκόταν στον Άρη το τελευταίο ενάμισι χρόνο, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή και έτσι η απόφαση για να χωρίσουν οι δρόμοι μεταξύ τους ήταν επιβεβλημένη.

Στη Σέριφ θα συναντήσει άλλους δύο Έλληνες, οι οποίοι μετακινήθηκαν στην ομάδα το προσεχές καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κολοβό και Γιώργο Αθανασιάδη, οι οποίοι είναι βασικοί στα πλάνα της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σέριφ βρίσκεται μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League μετά το 3-0 στο πρώτο παιχνίδι των playoffs απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ