Απίστευτη εξέλιξη με τον Πρίγιοβιτς – Κατρακυλάει ο Σέρβος…

Απίστευτη εξέλιξη με τον Πρίγιοβιτς – Κατρακυλάει ο Σέρβος…

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ξέμεινε στην αγορά των ελεύθερων και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Πολωνία.

Όχι πολύ καιρό πριν, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν ένα από τα πιο hot ονόματα στην ελληνική αγορά. Ο Σέρβος είχε συνδεθεί πρωτίστως με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε περάσει και από τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Ακόμα και όταν αποδεσμεύτηκε από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, ο Πρίγιοβιτς έκανε τη… γύρα του από τα δημοσιεύματα.

Όμως, συνέβη κάτι αξιοπερίεργο. Ο 31χρονος επιθετικός, παρότι είναι ελεύθερος να υπογράψει, δεν συμφώνησε με καμία ομάδα! Το «παράθυρο» για τους ελεύθερους τελείωσε και ο Πρίγιοβιτς ξέμεινε στην αγορά.

Πλέον, μέχρι τον Ιανουάριο οι επιλογές του «Πρίγιο» είναι ελάχιστες και μία από αυτές είναι η επιστροφή στην Πολωνία. Μία χώρα που ο Πρίγιοβιτς την ξέρει καλά, αφού διέπρεπε με τη Λέγκια Βαρσοβίας και εκεί τον εντόπισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα kibice.net, ο 31χρονος επιθετικός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ρακόβ και σε περίπτωση που τον αποκτήσει θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

Η Ρακόβ πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πολωνικού πρωταθλήματος, ενώ φέτος σε 8 παιχνίδια έχει 15 βαθμούς και απέχει μόλις τρεις από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ